Galway, Írország, 2022. december 9 – 12.

Galway – a város, amely a szavazatok alapján a világ legbarátságosabb helye!

Gyere velem a mágikus karácsonyi vásárba 🙂

 

Részletek

Találkozó:

2022. december 9-én, pénteken, hajnali 4:00-kor (brrrr, tudom rémes, de majd alszunk útközben), Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálján, az indulási oldalon, annál az Utasfelvétel (Check-in) pultnál, amely a Ryanair utasainak van kijelölve.

 

Program:

A repülős-buszos utazás után jólesik majd kinyújtóztatni a lábunkat – elfoglaljuk a szállásunkat, és tartunk egy kellemes, laza ismerkedős délutánt és estét: elmerülünk a gyönyörűséges karácsonyi vásár örömeiben, majd meglátogatjuk a kedvenc kocsmámat 🙂 Másnap pedig kezdődnek a kalandok: városnézéssel egybekötött szórakoztató feladatok, amelyek próbára tesznek, és amelyeknek a megoldásával garantáltan nő az önbizalmad.

Ennél több részletet nem árulhatok el – mert pont ez a lényeg!

 

Utazás:

Vásárold meg a repülőjegyedet a Ryanair oldalán – kattints ide »

  • odafelé 2022. december 9., péntek, FR 4299 járat, indulás Budapestről 6:40-kor, érkezés Dublinba helyi idő szerint 8:55-kor (repülési idő 3 óra 15 perc);
  • visszafelé 2022. december 12., hétfő, FR 1025 járat, indulás Dublinból helyi idő szerint 17:05-kor, érkezés Budapestre 21:00-kor (repülési idő 2 óra 55 perc).

A fenti zöld link egyenesen a megfelelő helyre visz, csak ki kell jelölnöd a járatot (figyelj, odafelé a kora reggeli járatot válaszd!), dönteni a Value és a Regular viteldíj között, majd meg kell adnod az adataidat egy regisztrációval (vagy be kell jelentkezned, ha már van Ryanair fiókod). Lépkedj tovább a folyamaton, válaszd ki az ülőhelyed, add hozzá az extrákat, ha akarod (én nem szoktam, de úgy csináld, ahogy neked jó), és végül fizesd ki a repülőjegyet.

Az utasfelvételt magadnak kell elvégezned, erre 60 nappal az utazás előtt nyílik meg a lehetőség. Ekkor tudod letölteni magadnak a beszállókártyákat. Ezeket érdemes kinyomtatva is magaddal vinned, bár úgy is elfogadják, ha felmutatod a telefonodon, de azért biztos, ami biztos, legyen nálad papír példány is.

Dublinból busszal megyünk Galwaybe, itt vedd meg a jegyed »

Odafelé a 10:15-kor induló buszt válaszd, visszafelé pedig a 11:45-öst. Kattints a megfelelő sorban a Book Now gombra, alul kattints a PROCEED TO BOOK feliratú kék gombra, a következő oldalon add meg az adataidat, és fizesd ki a jegyeket bankkártyával.

 

Költségek összesítve:
  1. Repülőjegy: kb 78.000 Ft / fő (ha rám hallgatsz, és a Value jegyet választod, csomagfeladás nélkül, és persze ha időben veszed meg, még mielőtt emelnek a díjon),
    plusz a biztosítás (ezt ott veszed meg, ahol akarod – ha a Ryanair-ét választod, az kb 7.000 Ft / fő).
  2. Szállások reggelivel: kb 40 € és 100 € között fejenként és éjszakánként, kétágyas, fürdőszobás szobákban, azaz kb 120 – 300 € (kb 50 – 130.000 Ft) lesz a teljes költség. Egyes szállásokon egyágyas szoba is kérhető, felár ellenében (erről külön érdeklődj).
  3. Belépőjegyek: ezen az úton nem feltétlenül megyünk fizetős programokra, bár van egy, amit ajánlok, majd elmondom, ennek a díja kb 18.000 Ft. Fakultatív.
  4. Túravezetés díja: 35.000 Ft / fő (tartalmazza a programok összeállítását és levezetését, az idegenvezetést, a fordítást, a tolmácsolást).
  5. Étkezés: nehéz megmondani, hiszen mindenkinek mások az igényei. Én kb napi 30 €-ból ki szoktam jönni. (Enni persze itthon is kell – de kérdés, hogy meg szokott-e enni valaki naponta 10.000 Ft-nyit.) (Én nem. 🙂) Mindenesetre erre kb 100 €-ot (kb 43.000 Ft) szánj.
Összesen, mindennel együtt kb 210.000 – 290.000 Ft költséggel számolhatsz.

(Pontosítva: kb 120.000 Ft + kb 220 – 400 €. A fentiekben 410 Ft-os euró-árfolyammal számoltam.)

Galway, Írország
Galway, Írország
Galway, Írország